Minggu & Malam Kebudayaan Melayu

Dayana Zahari | Friday, July 15, 2011 | 9Comments |
Assalamualaikum :) ,
Dah lama tak mencoret rintihan hati dekat sini, cehh, -_-'.
Hmm, sekarang busy memang tak menahan, ni pun sempat online sekejap sebab ada waktu free takde kelas.
Dekat KDU ni, computer centre dia besar, kalau tak dapat online sebab takde computer memang tak logic lah sebab banyak je computer yang free. MAC pun ada, tapi tu untuk students Mass Comm kott :) .
Bila dekat sini, pandang kiri kanan, (macam ayat choral speaking) asyik tengok orang pakai Mac je, huhu terpengaruh betul :D.
Takpelah kan, PETRONAS kasik RM 3,500 untuk allowance laptop, so why not grab the best that Apple has to offer, haha, kalau expenses yang lebih sikit tu, boleh je tambah kan, cuma, VAIO pun lawa jugak senanye :) . Tapi Mac ni exclusive laa, hehe. Hmm, ppe pun, study hard for A-Level dlu, baru pikir laptop. Maybe it'll be more useful during my degree nanti kan.

Malam Kebudayaan Melayu KDU dah nak start. From 18th to 23rd July 2011.
The gala night will be held on the 23rd July. On that night, our batch, July intake 2011 will be doing a choral speaking performance, but this time, it wont be like a normal 'school based on rules and regulations' choral speaking. The tickets are sold at RM 50.
Publisiti for this year pun lagi gempak from the last years, that is what I've heard.
The money is for the charity, and the performances are all by members of the Malay Cultural Society, including me.

So, yeah, been very busy practicing.

Hand mime performance led by Mr Jaya will be on the opening of the MKM.
Tak sabar :) , hand mime best haha.. Unique - jarang jumpa :) .
Tapi sayang, ibu abah tade opening tu, tak dapat tengok hand mime.

9 comments:

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign