Barangan Bayi Canggih Zaman Ini

Dayana Zahari | Wednesday, July 29, 2015 | 4Comments |
Hari Ahad lepas, pergi IOI Mall Putrajaya dengan Ibu, then pergi visit kedai barangan bayi, nama kedai ni Mamours. It is owned by a MAS pilot and his wife. He was really helpful in explaining what he's got in his store. Here are some photos that I took. Nanti bila masa yang sesuai boleh lah beli barang-barang ni. 

Teknologi canggih! Sesuai bagi mereka yang nak asingkan bilik tidur ibu bapa dan bayi.
Ada yang siap ada camera, ada juga yang bunyi sahaja yang function dia macam walkie-talkie.

Botol susu canggih ni bertukar warna kalau susu yang dibuat terlalu panas untuk bayi. Dah tak payah nak rasa guna tangan atau lidah kita sendiri.

Car seat ni boleh digunakan daripada baby sampai besar jadi toddler.

Encik Pilot kata, penting untuk ada thermometer untuk test temperature bayi, yang ni berbentuk puting. Menarik sangat.

Baby food pouches! Boleh simpan makanan baby dalam freezer, boleh panaskan dalam microwave, very hygienic.

Kalau orang kata buaian yang gerak atas bawah boleh gegarkan otak, yang ni berbentuk daun yang gerak kiri kanan. Nuna leaf, this one is an Australian product.

Macam-macam dah yang ada untuk baby zaman sekarang, tinggal parents je kena ada duit untuk dapatkan keselesaan ni. Moga Allah permudahkan kita mencari rezeki untuk keselesaan anak-anak. 

4 comments:

  1. sekarang semua dah canggih. mudahkan para ibu. hehe

    ReplyDelete
  2. ehemmm dayana, da update brg baby plak skrg hehehehe

    ReplyDelete
  3. skrg brg bby mmg cangih manggih.. ahhaha

    ReplyDelete
  4. hebatnyaaaa, huhuu~ kumpul duit laa untuk canggih2 mcm tuuuu

    ReplyDelete

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign