Chocolate Chip Walnut Cookies

Dayana Zahari | Sunday, July 12, 2015 | 4Comments |

Chocolate Chip Walnut Cookies by Zauji and Myself.
We are currently selling this in the UK for £3/100g. Nak beraya dekat UK ni kena lah buat biskut raya sendiri kan.
Eid is in another week. Sambil kemas rumah sambil baking sebab ada order.
Are you guys making any raya cookies or prefer buying off the shelves?

4 comments:

  1. Salam akak.
    saya pun baruu start baking hari ni.
    ^^
    btw almost same dengan yang saya buat td pagi

    ReplyDelete
  2. wahhh rajin nya :D kita beraya dekat jerman ni, tak buat pun kueh, akk anta dri msia :D selamat hari raya anyway :D

    ReplyDelete
  3. cookies yg selalu menjadi kudapan sepanjang masa tak kira raya ke tak hihi..
    Selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  4. kite tahun ni tak sempat nak buat. semua beli. haha ><

    ReplyDelete

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign