Segmen Jom Buka Quran

Dayana Zahari | Wednesday, July 15, 2015 | 1Comments |
Beberapa hari yang lalu saya 'launched' Segmen Jom Buka Quran supaya kita dapat sama-sama share ayat favourite kita daripada al-Quran, hanya 2 orang sahaja yang join. Mungkin kerana kurang publicity untuk segmen ni sebab berjalan seiringan dengan giveaway haritu, jadi saya nak jemput lagi sekali semua untuk join segmen ni.
Mudah sangat, tak payah follow apa-apa pun, nak ajak share je mana-mana ayat yang anda suka dalam al-Quran, tak kisah pun apa sebabnya, tapi kalau boleh cubalah hurai sedikit.

Klik banner di bawah ye untuk dapatkan entri asal.
Terima kasih daun keladi.


1 comment:

  1. Bagus sangat Dayana anjurkan giveaway macam ni. Boleh saling ingat-mengingati.

    ReplyDelete

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign