Macam mana dapat 2000+ page views dalam sehari?

Dayana Zahari | Thursday, August 06, 2015 | 5Comments |
Logik ke ni blog ni dapat dekat 3000 page views in one day?
Peliknya. Tiba-tiba aja melonjak macam ni.
Dahlah dah lama tak update sebab busy ber-JOM (kem predeparture pelajar UK dan Ireland).

Ada sesiapa lagi yang alami perkara ni tak?


5 comments:

  1. huishhh...tetibe pulak tuuu kan...
    ada rahsia ke dayana??.. hahahah...

    anyway, klu nak tahu pasal KEPERLUAN DOS VIT C khas untuk KULIT CANTIK...leh tambah ilmu kat sini...
    Elly ada share kan...

    DOS VITAMIN C UNTUK KULIT CANTIK, GEBUS, CERAH!!

    ReplyDelete
  2. thanks for dropping by!
    kadang2 saye pun macam tu jugak. mencacak naik sampai ke planet jupiter

    ReplyDelete

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign