Suzuki Swift Malaysia Mega Roadshow

Dayana Zahari | Friday, August 14, 2015 | 1Comments |
Semalam, nampak kereta favourite colour dekat rumah jiran, lepas tu terus Google berapa harga Suzuki Swift sekarang ni. Tiba-tiba terjumpa Suzuki Swift ada roadshow and promotion di Mid Valley Megamall, and it is the last one for this period. Pergi tengok, nak survey kereta, konon abang pakai kejap sambil tunggu saya habis belajar.

Harga Swift full spec, 76k+, tapi sekarang ada promotion RM5000, dan dapat iPhone 6 kalau beli dekat Mid Valley. Kami ingat dah nak sign dah, tapi bila dia minta slip gaji, hehe, tak boleh la sign lagi sebab belum lagi kerja for 3 months.
Sabarlah duhai hati. Masa yang sesuai akan datang. 

Sekarang saya tak jadi driver pun sebab kereta Saga FLX Abah kereta manual. Dah nak dekat setahun ni tak drive. Oh well. 

Ada lagi tak peminat Swift dekat sini, comment la dekat kotak di bawah :)!


1 comment:

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign