Beli Petpet MURAH di Lazada!

Dayana Zahari | Monday, May 22, 2017 | 0Comments |
Bahagianya shopping!
Siapa yang tak suka shopping kan, perempuan ke lelaki ke, sama je kalau bab dapat barang baru mesti gembira.
Disebabkan dah berjanji dekat diri sendiri tak boleh shopping sesuka hati dan perlu berjimat cermat hidup sekarang ni, makanya Mama Naurah ni shopping disposable diapers online jelah - itu pun dah bahagia.


Kalau beli Petpet Newborn 1 pek 62 keping di kedai harganya dalam RM31 satu pek.
Tapi, Mama Naurah jumpa offer di Lazada, 4 pek x 62 keping hanya RM76.90 sahaja, kos pos RM5, total RM81.90 sahaja. Maknanya, satu pek RM20.475!

PENJIMATAN! 

Sesiapa yang nak cari barang baby di Lazada bolehlah KLIK DI SINI!

Link untuk shopping barangan bayi murah-murah: http://ho.lazada.com.my/SHQTaM

Anda pula shopping diapers di mana? Brand apa yang anda gunakan? Jom kongsi di ruangan komen di bawah.

No comments:

Post a Comment

Take some time and leave a comment, I greatly appreciate it.

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Dayana Zahari | Design by #KieraRashidDesign